JAMU MAK DARA

Set Bersalin Jamu Mak Dara

Amalam berpantang selepas bersalin telah menjadi tradisi bagi masyarakat melayu. Amalan tersebut sangat di titik beratkan oleh emak Ibu Halimah ketika beliau di dalam tempoh berpantang.
Set Bersalin Ibu Halimah adalah hasil daripada amalan turun temurun keluarga beliau dan kini, ia di perkenalkan untuk kegunaan umum.Ramuan yang di gunakan adalah 100% herba hutan hujan tropika dan tidak mengandungi bahan tiruan , manakala bengkung yang di sediakan adalah bengkung tradisional Melayu. Set bersalin ibu halimah ini merangkumi:-
Jamu mak dara serbuk1 kotak 250 gram
Jamu mak dara kapsul2 botol 60 biji kapsul(perbotol)
Losyen param1 botol 120 ml
Pilis1 bekas 200 gram
Bedak sejuk1 bekas 200 gram
Rempah mandi1 bungkus 100 gram
Bengkung1 helai
Tungku kukus berherba1 unit
Set Bersalin juga disertakan dengan panduan penggunaan dan
petua di dalam pantang

Maklumat Produk    
    Set Bersalin Jamu Mak Dara 
    * Harga Jualan : RM350.00 (Semenanjung)
   
* Harga Jualan : RM370.00 (Sabah Dan Sarawak)  
===============================================================

  http://mybusinessonline4u.blogspot.com
  Jamu Mak Dara 
  Produk Jamu Mak Dara merupakan pemakanan tambahan yang dapat mengatasi masalah dalaman wanita. Kecantikan dalaman wanita adalah amat penting untuk mengekalkan kesihatan yang berpanjangan dan kesihatan dalaman itu dapat dilihat sehingga terpancar menampakkan kecantikan tubuh. Jamu Mak Dara bukanlah ubatan bersifat segera, ia direka khas untuk merangsang gaya hidup sihat dan aktif apabila digunakan secara berkala dan konsisten berserta pemakanan seimbang dan senaman ringan
  Boleh didapati di dalam bentuk serbuk dan juga kapsul.

  Antara khasiat produk Jamu Mak Dara ialah:-

  1. Menyuburkan rahim
  Tubuh setiap wanita berbeza mengikut individu. Perbezaan ini memerlukan setiap wanita memiliki sistem peranakan yang sihat dan subur, agar kitaran hormon berfungsi dengan lebih lancar. Ia juga memerlukan formulasi khas untuk mengekalkan keseimbangan nya.

  2. Mengatasi masalah keputihan
  Setiap 1 dari 3 wanita pasti mengalami masalah keputihan tidak kira status bujang atau yang sudah berkahwin. Masalah ini terjadi kesan dari pemakanan dan juga persekitaran wanita itu. Faraj yang sihat memerlukan penjagaan sempurna luar dan dalam.

  3. Merapatkan faraj
  Wanita sudah berkahwin dan melahirkan, akan mendapati fenomena otot faraj yang longgar sebagai suatu masalah. Bahan-bahan seperti akar serapat dapat membantu mengembalikan ketegangan otot faraj agar dapat merapatkan kembali faraj bermasalah.

  4. Menambah nafsu syahwat
  Libido rendah atau kurang syahwat merupakan penghalang terbesar bagi mereka yang sudah melahirkan untuk menjalin hubungan intim bersama pasangan. Rangsangan diperlukan dari dalam minda dan luar bagi mengatasi masalah ini.

  5. Memberi Tenaga
  Kecergasan tubuh wanita menggalakkan kecerdasan minda. Wanita yang menggalas tanggungjawab sebagai seorang ibu, isteri dan bagi mereka yang berkerjaya amat memerlukan tenaga untuk melakukan tugas harian.

  6. Membuang toksik dalam badan
  Pemakanan seharian, pencemaran alam sekitar dan ketegangan dapat meningkatkan kuantiti toksik dalam sistem tubuh. Proses menyingkirkan toksik amat penting bagi mengelakkan keracunan organ dalaman tubuh, mengurangkan masalah bau badan dan faraj serta melancarkan perjalanan darah.

  7. Memperbaiki sistem kitaran haid
  Kitaran haid yang teratur adalah penting untuk memastikan keseimbangan hormon Estrogen. Pelbagai kesan akan timbul sekiranya kitaran haid tidak teratur seperti pertambahan berat badan, sukar mendapat kan cahaya mata dan lain-lain.

  8. Membakar lemak berlebihan
  Lemak berlebihan menyebabkan pertambahan berat badan. Pembakaran lemak berlebihan menggalakkan penurunan berat badan, dapat mengekalkan barat badan yang ideal dan memperkemaskan penampilan.

  9. Membuang angin
  Angin terhasil daripada pemakanan yang ti- dak seimbang dan pendedahan pada persekitaran yang kurang sihat. Pembuangan angin berlebihan dapat mengurangkan masalah ketidakselesaan badan.

  10. Mengurangkan masalah bau badan
  Masalah bau badan adalah normal bagi mereka yang berbadan besar dan sudah melahirkan. Pengamalan pemakanan tambahan dan diet seimbang dapat membantu mengurangkan masalah bau badan.

  11. Mengatasi masalah kemaluan berbau
  Pengurangan toksik dalam badan sekaligus dapat mengurangkan masalah bau badan dan masalah kemaluan berbau.

  12. Mengurangkan kesakitan di bahagian pinggang
  Kesakitan di bahagian pinggang merupakan kesan langsung dari gaya hidup aktif dan penggunaan otot pinggang secara eksesif.

  13. Mengurangkan masalah lemah tubuh badan terutamanya bagi ibu-ibu selepas bersalin
  Ibu-ibu selepas melahirkan selalunya mengalami masalah lemah tubuh badan. Pemakanan tambahan yang serasi dapat membantu mengurangkan masalah lemah tubuh badan.

  Maklumat Produk
      * Saiz botol : 60 kapsul
      * Saiz kotak : 60 kapsul

      * Harga Jualan : RM63.00 (Semenanjung)
      * Harga Jualan : RM63.00 (Sabah & Sarawak )
  ===============================================================
  Photobucket
  Jamu Almira (Jamu Anak Dara)
  Jamu Almira adalah satu produk herba yang digabungkan melalui warisan sezaman dan teknologi sains nutrisi hasil dari rahsia hutan hujan yang semulajadi. Ramuan perubatan herba yang inovatif ini memberikan kebaikan untuk tubuh luar dan dalam malah meningkatkan daya sistem tahan untuk tubuh.
  Kami percaya pemakanan tambahan adalah perlu untuk kesihatan dan kenikmatan hidup sempurna yang berkekalan. Jamu Almira bukanlah ubatan bersifat segera, ia direka khas untuk memberi kesan yang terbaik apabila digunakan secara berkala dan konsisten seperti yang dicadangkan.

  Almira dapat :
  • Mengatasi masalah keputihan
  • Memberi tenaga        
  •Membuang toksik dalam badan
  • Memperbaiki sistem kitaran haid
  • Membakar lemak berlebihan
  • Membuang angin
  • Mengurangkan masalah bau badan
  • Mengatasi masalah kemaluan berbau
  • Mengurangkan senggugut
  • Rahsia untuk kekal Awet Muda
   Selain itu Jamu Almira juga amat bagus untuk kebaikan dan kesihatan luar dan dalam anak gadis remaja.

  Maklumat Produk
      * Saiz botol : 60 kapsul
      * Saiz kotak : 60 kapsul

      * Harga Jualan : RM63.00 (Semenanjung)
      * Harga Jualan : RM63.00 (Sabah & Sarawak )
  ===============================================================

   
  http://mybusinessonline4u.blogspot.com
  Losyen Ibu Halimah
  Kekal selesa dan bentuk badan yang diingini, terutamanya selepas kelahiran bayi
  Rahsia kecantikan Ibu Halimah diabadikan di dalam pati losyen urutan. Sesuai digunakan apabila melakukan urutan ringan.
  Dapat membantu mengekalkan bentuk badan yang diingini, disamping mengurangkan selulit. Juga berkesan untuk menghangatkan badan menghaluskan dan melembabkan kulit.
  Persediaan Selepas Bersalin
  Losyen Ibu Halimah adalah persediaan selepas bersalin yang bertindak seperti param ini adalah untuk menstabilkan suhu badan yang di dalam pantang dan memastikan tubuh sentiasa hangat.
  Ia juga baik untuk mengurangkan rasa kesejukan, kebas pada badan dan menghilangkan kesan-kesan kulit pecah pada badan. Sapu ke seluruh badan untuk urutan atau sapu ditempat yang bermasalah dengan urutan ringan. Untuk kegunaan luaran sahaja. Boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja.

  Maklumat Produk
      * Saiz botol : 60 ml

      * Harga Jualan : RM63.00 (Semenanjung)
      * Harga Jualan : RM63.00 (Sabah & Sarawak )
  ===============================================================


  http://mybusinessonline4u.blogspot.com
  Jamu Vigor
  Jamu Vigor For Men, telah diamalkan dari satu generasi ke satu generasi. Dihasilkan dari ramuan terbaik herba hutan hujan Malaysia untuk mengekalkan kesihatan yang sempurna dan kecergasan yang maksima sepanjang hari. Sesuai bagi lelaki yang mementingkan kesihatan yang sempuna luar dan dalam, malah mementingkan kesejahteraan dan kebahagian suami isteri. Amalkan pengambilan Jamu Vigor for Men untuk kekal muda dan kesihatan yang sejahtera.


  Di antara kebaikan Jamu Vigor For Men :
  Lemah Syahwat
  Jamu Vigor for Men membantu meningkat libido lelaki dan membantu peningkatan hormone testosteronelelaki yang meningkatkan tahap seksual kaum lelaki.

  Stamina
  Jamu Vigor for Men membantu memulihkan tenaga yang hilang untuk kecergasan sepanjang hari.

  Ketagihan Rokok
  Selain itu, Jamu Vigor for Men juga membantu kaum Adam untuk mengurangkan ketagihan merokok kerana bahan-bahan herba yang aktif dapat menyingkirkan kesan nikotin, juga membantu perokok yang ingin berhenti serta mempercepatkan proses pemulihan.

  Bentuk Tubuh
  Jamu Vigor for Men juga dapat membuang toksik dalam badan sekaligus menyingkirkan lemak-lemak berlebihan dalam sistem tubuh. Ia secara tidak langsung dapat membantu mengawal dan menurunkan berat badan serta memperkemaskan bentuk tubuh.

  Maklumat Produk
      * Saiz botol : 60 kapsul

      * Harga Jualan : RM50.00 (Semenanjung)
      * Harga Jualan : RM55.00 (Sabah & Sarawak )
  ===============================================================

  GuaBlog

  linkreferral

  BACKLINK PLUS

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...